Enter your keyword

Politica magazin

POLITICA MAGAZIN

Fiecare bijuterie este lucrată manual, etapă cu etapă si este handmade 100%.
Bijuteriile Cera Bijou, pot fi cadoul ideal pentru oricine și pentru orice ocazie.
Pentru a evita orice neintelegeri este foarte important sa CITITI CU ATENTIE toate informatiile despre produs, dimensiuni si alte detalii si sa completati cat mai atent detaliile pentru personalizare?
Fotografiile redau cu fidelitate bijuteriile, acestea sunt lucrate manual, special pt dumneavostra.
Culorile pot diferi in functie de setarile monitorului dumneavoastra.
Orice problema trebuie semnalata in maximum 48 de ore de la primirea bijuteriei.

LIVRARE SI PLATA

Livrarea se face prin Posta Romana sau Curier, plata Ramburs.
La cumpararea produselor in valoare peste de 200 lei, transportul este GRATUIT!

RETURURI

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: ”Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.”
Stiu cat de importanta este aceasta bijuterie pentru dvs, de aceea este lucrata cu maxima atentie si este verificata de doua ori inainte de livrare. In orice caz, daca greseala imi apartine o voi remedia si va voi trimite bijuteria cat de repede posibil.

SCHIMBURI

Avand in vedere ca bijuteriile Cera Bijou sunt UNICATE, schimbul nu se poate efectua , Va rog sa cititi cu atentie DETALIILE PRODUSULUI si sa faceti comanda in cunostinta de cauza, pentru nelamuriri, va rog sa ma contactati la telefon 0722982468.

CLARIFICARI

Orice nelamuriri aveti, va rog sa ma contactati inainte de a plasa o comanda la telefon 0722983468, voi raspunde la orice intrebare.
VA ROG cititi cu atentie toata politica firmei cat si descrierea bijuteriei inainte de a plasa o comanda.

Deschide chat
1
Buna! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un produs anume?