Enter your keyword

Intrebari frecvente

CUM SUNT FACUTE BIJUTERIILE CERA BIJOU?

Ce reprezinta cuvantul BIJUTERIE : Lucrare de proporții și forme relativ mici care se impune prin eleganță și prin minuțiozitatea detaliilor (din fr. Bijouterie)
Daca adaugi la toate acestea si cuvantul HANDMADE, atunci bijuteria va deveni UNICAT.
Ei bine Cera Bijou va introduce in lumea bijuteriilor 100% handmade, in care bijuteria devine o ARTA si oferă creatii deseori unice.
Ofera-ti bijuteria care ti se potriveste si astfel, orice tinuta oricat de simpla, va arata fabulos, prin simpla ei prezenta.

CE ESTE LUTUL POLIMERIC (FIMO, CERNIT)?

Lutul polimeric este o forma de PVC amestecata cu plastifiant lichid, pentru a obtine un material de o consistenta apropiata de cea a lutului. Cunoscut la noi mai mult sub numele unuia dintre producatori, Fimo, lutul polimeric este unul dintre cele mai noi si accesibile materiale pentru modelare.El se intareste definitiv doar prin coacere, ceea ce ne da o libertate de experimentare mult mai mare decat lutul cu uscare la aer, și poate fi combinat cu foarte multe tipuri de materiale pentru a obține efecte si texturi inedite.

CUM DEPOZITEZ BIJUTERIILE?

Chiar daca bijuteriile arata frumos agatate pe diverse suporturi , este recomandat totusi ca ele sa fie pastrate individual, in pungute de plastic, pe care le primiti odata cu cumpararea bijuteriei, astfel se evita oxidarea produsului. Totodata le gasiti mai usor in amalgamul de bijuterii ! Este important pentru bijuterii, sa fie tinute departe de lumina puternica, daca sunt tinute in soare puternic ( atunci cand nu sunt purtate ) margelele se pot decolora. Nu pulverizati parfum direct pe bijuterii! Uleiurile esentiale si alcoolul din parfum intra in reactie cu accesoriile metalice, care se pot oxida.

CUM INTRETIN BIJUTERIILE?

Accesoriile metalice (in special cele argintii) se curata foarte rapid si revin la culoarea originala, cu o periuta moale, apa calda si sapun lichid dar cu mare atentie sa nu se strice celelalte componente si se sterg foarte bine cu o carpa moale.

CUM INTRETIN PIETRELE NATURALE?

Pietrele naturale nu sunt greu de intretinut, se pot spala cu apa calduta si apoi sterse cu o carpa moale. La fel puteti proceda cu perlele naturale sau de cultura.

CUM SE INTRETINE SARMA ARGINTATA?

Sarma argintata nontarnis (nonalergica) se comporta la fel cu sarma din argint, oxideaza rar, la fel ca argintul si se poate curata cu apa calda si sapun lichid, apoi stergeti cu o carpa moale, pentru a nu zgaria materialul.

Pentru orice intrebare referitoare la produsele Cera Bijou, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0722982468.

Deschide chat
1
Buna! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un produs anume?